AKTUELNO – SVRLJIG: Džipom uleteo u dvorište

Sinoć je došlo do saobraćajne nezgode u ulici Vasilija Anđelkovića Albanca, kod perionice ,,Soni i ortak“, kada je vozač džipa izgubio kontrolu nad svojim vozilom i upao u dvorište porodične kuće, nezvanično saznaje internet portal ,,Svrljiške novine“.

Detalji sa lica mesta, foto: M.B.
Detalji sa lica mesta, foto: M.B.

Tom prilikom napravljena je veća materijalna šteta, a vozač je, kako saznajemo od vlasnika kuće, probio deo ograde, okrenuo se u dvorištu i otišao bez traga i glasa.

Policija je izvršila uviđaj, a po nezvaničnim informacijama saznajemo da je vozač pronađen i da se radi o Nišliji koji je verovatno krenuo, ili se vraćao sa Stare planine.

OPŠTINA BEZ REŠENJA ZA OVAJ DEO PUTA

Opština Svrljig još uvek nije uspela da reši problem saobraćajnih nezgoda koje se dešavaju upravo na ovom mestu, na raskrsnici ulice Vase Albanca sa Boračkom. Građani ovog dela Svrljiga ranijih godina potpisivali su peticiju da se na ovom mestu konstantno uvede radarska kontrola ili postave ležeći policajci, međutim do danas po tom pitanju ništa nije urađeno. Inače, građani će ponovo potpisivati peticiju i od predsednika opštine Miroslava Markovića zatražiti da se ovaj problem reši pre nego što dođe do većih nevolja.

Izvor: Internet portal ,,Svrljiške novine“

#Pročitajte i