Ni Svrljižani neće plaćati putarinu na naplatnim rampama oko Niša

Zahvaljujući apelu i inicijativi narodnog poslanika Milije Miletića i zahtevu predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović Svrljižani neće plaćati putarinu na novim naplatnim rampama oko Niša.

Drobnjak i Miletić, foto: T.L.
Drobnjak i Miletić, foto: T.L.

To je dogovoreno na današnjem sastanku u JP ,,Putevi Srbije” kojem su prisustvovali direktor Zoran Drobnjak, pomoćnik direktora Darko Savić, narodni poslanik Milija Miletić i predsednica Skupštine opštine Svrljig Tatjana Lazarević.

Naš zahtev je prihvaćen, Svrljižani, kao i Nišlije neće plaćati putarinu na novim naplatnim rampama oko Niša, rekao je za naš portal narodni poslanik Milija Miletić.

MILETIĆ: GRADONAČELNIK I NAČELNICA NIŠAVSKOG OKRUGA DA POŠALJU ZAHTEVE ZA REKONSTRUKCIJU PUTEVA! 

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da će pismenim putem obavestiti gradonačelnika Niša Darka Bulatovića i načelnicu Nišavskog upravnog okruga Draganu Sotirovski da što pre pošalju zahteve prema JP ,,Putevi Srbije” da se krene sa rekonstrukcijom puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice u Nišu, kao i deonici puta prema Proseku.

https://www.svrljig.info/svrljig-novosti/drustvo/predsednica-trifunovic-od-jp-putevi-srbije-trazi-olaksice-za-svrljizane.html

#Pročitajte i