Transportovane kante i kontejneri Javnom komunalnom stambenom preduzeću ,,Svrljig”

U sredu je Državna sekretarka u Ministarstvu zaštite životne sredine Ivana Hadži Stošić  sa svojim saradnicima obišla Javno komunalno stambeno preduzeće ,,Svrljig“. Tom prilikom je isporučeno 52 kontejnera i 885 kanti za odlaganje smeća. 

Foto: RBS
     Foto: RBS

Prijem je organizovan u kancelariji direktora JKSP Jovana Đorđevića. Prisustvovali su predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović, njegova zamenica Tatjana Lazarević, zamenik predsednika opštine Vlada Pejčić, većnik za ekologiju Mladen Mitić i Slaviša Matejić.

Na samom početku  Tatjana Lazarević izrazila je zadovoljstvo i zahvalnost što je Opština dobila ovako vrednu donaciju u par navrata 2022. i 2023. godine, upravo od ministarstva koje vodi Irena Vujović, gde opština Svrljig ima izuzetnu saradnju sa pomenutim ministarstvom i državnom sekretarkom Ivanom Hadži Stošić.

Direktor JKSP-a ističe da je ovo vredna donacija u pravom trenutku kada se prave planovi za odvoženje smeća iz seoskih sredina. Iskoristio priliku i zahvalio ministarstvu i državnoj sekretarki Ivani Hadži Stošić na donaciji, kao i na pomoći pri nabavci kamiona-smećara koji aktivno radi od prošle godine na teritoriji Svrljiga.

Inače, narodni poslanik Milija Miletić na sednicama skupštine tražio da se poveća broj kanti i kontejnera kako bi se stavio akcenat na ekološki čistu opštinu.

 

#Pročitajte i