Da li imaš plan? Biznis plan – predavanje Igora Lazarevića

Pipl Hub, renomirani coworking prostor i digitalna galerija, sa zadovoljstvom najavljuje svoj prvi događaj u novom prostoru, koji će se održati od petka, 29. septembra, do nedelje, 1. oktobra.

Predavanje o značaju i planiranju u biznisu:

Igor Lazarević, ugledni poslovni konsultant i jedan od najplodnijih domaćih autora na temu menadžmenta, finansija i marketinga, će održati predavanje o značaju i planiranju u biznisu. Ovo izuzetno informativno predavanje će se održati u petak, 29. septembra, s početkom u 18 časova.

Ekspertska radionica – Master Class o pisanju biznis planova:

Pored predavanja, Igor Lazarević će voditi i ekspertsku radionicu – master class na temu pisanja biznis planova. Ova radionica je namenjena preduzetnicima, vlasnicima i menadžerima malih biznisa, kao i svima koji žele da nauče kako efikasno upravljati svojim poslovanjem kroz izradu kvalitetnih biznis planova. Radionica će se održati u subotu, 30. septembra, i nedelju, 1. oktobra.

Molimo vas da imate na umu da je broj mesta ograničen, pa vas pozivamo da se na vreme prijavite kako biste osigurali svoje mesto u Pipl Hub-u.

Detalji o događaju:

Datum i vreme: Petak, 29. septembar, u 18 časova, subota, 30. septembar, i nedelja, 1. oktobar
Mesto: Pipl Hub, Radetova 4/2, Svrljig, Srbija
Učešće: Besplatno

Očekujemo vas da zajedno sa nama proširimo svoje znanje i stvorimo nove poslovne mogućnosti u udobnom i inspirativnom okruženju Pipl Hub-a. Vidimo se u petak, 29. septembra, u 18 časova!

Za dodatne informacije i prijave, molimo posetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

#Pročitajte i