Održan turnir ,,Tri na tri” u Drajincu

Turnir u malom fudbalu i basketu ,,Tri na tri” završen je u nedelju pred mnogobrojnom publikom u centru sela Drajinac.

Prvo mesto ,,Zdravac”, foto: M.M.
Prvo mesto ,,Zdravac”, foto: M.M.

Pobednik turnira u malom fudbalu je ,,Zdravac”. Drugo mesto zauzela je ,,Rajk promet Niš”. Treće mesto osvojila je  ,,Kafana Pojata”. Najbolji igrač ovogišnjeg turnira je Dimitrije Petrović, Svrljižanin, koji nastupa za srpskoligašku ekipu iz Knjaževca FK ,,Timočanin”.

Drugo mesto ,,Rajk promet Niš”, foto: M.M.
Drugo mesto ,,Rajk promet Niš”, foto: M.M.

U kategoriji pionira, prvo mesto odnela je ,,Kafana Kutak”. Drugo mesto osvojila je ekipi ,,Svrljig”. Treće mesto zauzela je ,,Destilerija nasleđe”. Najbolji igrač u kategoriji pionira je Nikolaj Živanović.

Treće mesto ,,Kafana Pojata”, foto: M.M.
Treće mesto ,,Kafana Pojata”, foto: M.M.

Kada je reč o petlićima, prvo mesto osvojila je ekipa ,,Dragojević Trans jedan”. Drugo mesto zauzela je ekipa ,,Dunđer”. Treće mesto odnela je ekipa ,,Frigo Pojata”.

Mlađe kategorije, dodela nagrada, foto: M.M.
Mlađe kategorije, dodela nagrada, foto: M.M.

Pored fudbala, odigran je turnir u košarci, a najbolja ekipa bila je ,,Kolumbija”. Drugo mesto pripalo je ,,Crnci”. Treće su osvojili ,,Ulični psi”. Najbolji igrač u basketu bio je Aleksandar Miletić.

Takođe, proglašeni su i pobednici u slobodnim bacanjima, američki stil: Prvo mesto osvojila je ekipa ,,Drajinac”, drugo ,,Santos” i treće ,,Čovkins”. Najbolji strelac istakao se Novak Nikolić.

Organizator turnira Savez mladih na selu Drajinac i Centar za turizam, kulturu i sport, pokrovitelj Opština Svrljig.

#Pročitajte i