FK SVRLJIG: Dva vezana poraza plavo-belih

Fudbalski klub Svrljig suočava se sa teškim trenucima nakon još jednog poraza u nedeljnom susretu protiv ekipe Radnički 2020. Nakon prethodnog razočaravajućeg poraza od OFK Brzi Brod sa rezultatom 5:1, Svrljig je ponovo napustio teren sa glavom nagnutom, ovog puta rezultatom 3:2 u korist gostiju.

FK Svrljig - FK Radnički 2020 2:3
FK Svrljig – FK Radnički 2020 2:3

Ovi uzastopni porazi potresli su klub i njegove navijače, a jasno je da će biti potrebno više od samo reči da se stvari vrate u pravom smeru. Trener ekipe Svrljiga, Saša Jovanović, nije skrivao svoje nezadovoljstvo posle utakmice.

Predsednik kluba, Aleksandar Mentović, takođe je izrazio svoju zabrinutost povodom trenutne situacije:

„Kao klub, moramo svi zajedno raditi na prevazilaženju ovih izazova. Naši verni navijači zaslužuju bolje rezultate, grad zaslužuje bolje rezultate i igrači moraju biti svesni odgovornosti koju nose na svojim ramenima, istakao je Mentović.“

Svrljig se sada priprema za sledeći meč koji će se odigrati sledećeg vikenda protiv ekipe Zemljoradnik iz Balajinca.

Ovaj susret postaje ključan za klub, jer će biti prilika za ispravku grešaka i povratak na staze uspeha.

Očekivanja su visoka kako od strane rukovodstva kluba tako i od strane vernih navijača, a fudbaleri Svrljiga će morati pokazati svoju posvećenost klubu i svojim navijačima kako bi se vratili na pobednički put. Svrljig ostaje u fudbalskoj areni, i uz podršku svih uključenih, nadaju se da će se vratiti jači nego ikad pre.

#Pročitajte i