USS jednoglasno odlučila da izlazi na predstojeće izbore

Juče je u Aleksincu, na glavnom odboru Ujedinjene seljačke stranke, dogovoreno, između ostalog, da će Ujedinjena seljačka stranka izaći na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore. 

Seljačka stranka, foto: RBS
Seljačka stranka, foto: RBS

Po rečima predsednika stranke i narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Milije Miletića, USS ostaje lojalan partner vladajućoj stranci SNS, te da će sa njima najpre voditi razgovore oko nastavka saradnje i u narednom periodu.

U svečanom delu sednice prisustvovali su koalicioni partneri iz Srpske napredne stranke i to koordinator Izvršnog odbora za Nišavski i Pirotski okrug Bojan Bajagić i članica Glavnog odbora SNS i načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski.

Miodrag Milković, zamenik predsednika Ujedinjene seljačke stranke i predsednik OO USS Bujanovac, naglasio je da ova stranka izlazi na izbore u Bujanovcu, odnosno u Pčinjskom okrugu, te da očekuje da će imati oko 10.000 glasova u ovom regionu.

Članovi glavnog odbora su optimistični kada je izborni rezultat u pitanju, jer kako je tamo rečeno, Ujedinjena seljačka stranka je stasala i spremna za nove izbore.

#Pročitajte i