MILETIĆ TREĆI PO BROJU OBRAĆANJA U NARODNOJ SKUPŠTINI!

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je, prema istraživanju “Otvorenog parlamenta” treći poslanik po aktivnosti sa ukupnim brojem od 132 obraćanja u Dvanaestom sazivu Narodne skupštine.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: RBS
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: RBS

Poslanik Miletić je govorio o amandmanima 20 puta, o aktima je govorio 78 puta, uputio je dva poslanička pitanja i zatražio obaveštenja i objašnjenja 29 puta. On je najviše govorio o aktima sa 78 obraćanja. Prvo mesto, po broju obraćanja, je zauzeo poslanik SPS Đorđe Milićević, a odmah iza njega je predsednik Poslaničke grupe “SPP-USS” Samir Tandir.

Miletić je i u Dvanaestom sazivu zadržao “titulu” najaktivnijeg poslanika sa jugoistoka Srbije. U Miletićevim skupštinskim govorima se čuju svakodnevni problemi građana jugoistoka Srbije i svih ljudi koji žive na selu, kako žena, tako i dece.

– Nastaviću da se, kao i do sada, zalažem za bolji život svakog čoveka koji živi na selu i od sela. Potrebno je da obezbedimo veća davanja za ljude koji žive u nerazvijenim područjima i tako da poboljšamo njihov život – poručio je Miletić.

#Pročitajte i