Pozitivan odgovor EPS-a Opštini Svrljig

Proteklog meseca narodni poslanik Milija Miletić sastao se sa predstavnicima EPS-a Draganom Milentijevićem – koordinatorom za DP Niš, Dragoslavom Pavlovićem – direktorom Sektora za investicije u DP Niš i Milošem Sekulićem – stručnim saradnikom za podršku tržištu i smanjenju gubitaka DP Niš, kako bi se ingerencije svrljiške distribucije iz Zaječara prenele na grad Niš. 

Sa sastanka u decembru 2022. godine, foto: Svrljiške novine
Sa sastanka u decembru 2022. godine, foto: Svrljiške novine

U tome smo uspeli, od danas Svrljig je vezan za Niš, što je i logično kada je u pitanju Elektrodistribucija. Sada ćemo znatno lakše dobijati informacije, građanima će brže biti rešavani problemi iz delokruga elektrodistribucije i samim tim lakše će poslovati naša poslovnica u Svrljigu, što je bio i glavni cilj, ističe Miletić.

Miletić je istakao da se sada trenutno radi na realizaciji njegovog predloga da se pojača i reše problemi niskonaponske mreže, da se zamene bandere u svrljiškim selima – po prioritetima i da se to isto učini u gradu.

Opštini Svrljig je bitno stabilno snabdevanje strujom. Da sva sela imaju struju i da ne dolazi do ispadanja, što je slučaj u nekim selima svrljike opštine, rekao je Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić zahvalio je što je sve realizovano kroz nepunih mesec dana i poručio da je saradnja Opštine i EPS-a na zavidnom nivou.

#Pročitajte i