Nova značajna pobeda svrljiških košarkašica

Košarkašice KK „Svrljig“ savladale su u šestom kolu ,,Prve ženske regionalne lige Jug“ ekipu KK„ Trstenik“ rezultatom 47:51 na gostujućem terenu u Trsteniku.

Košarka, ilustracija, foto: Karen Jack, preuzeti: pixabay
Košarka, ilustracija, foto: Karen Jack, preuzeti: pixabay

Trenrer košarkaškog tima iz Svrljiga Igor Radivojević kaže da je ovo bio još jedan veoma težak meč, ali da su koša

Vrlo teško gostovanje u Trsteniku, domaćin posle lošeg starta sezone kompletirao je svoj sastav koji je za vrh tabele, a ne za začelje. Pružili su odličnu igru i čestitam im na tome i želim im puno uspeha u nastavku sezone. Moj tim nije podlegao pritisku sa tribina i na terenu. Utakmica je bila zahtevna lomila se od prvog do zadnjeg sekunda, igračice su pokazale karakter u u zadnja dva minuta prelomile na četiri razlike i ostvarile vrlo važnu pobedu, ne mogu da izdvojim pojedinca već moram reći samo da smo ovu utakmicu dobili kao tim. Ponosim se mojim devojkama i da su izgubile za mene su one najbolje na svetu, rekao je Radivojević za portal ,,Svrljiške novine“.

Pozvao bih građane Svrljiga i prijatelje sporta da narednog vikenda u nedelju, 21. novembra, u 14 h dođu u balon salu i daju podršku devojkama u ovosezonskom derbiju sa ekipom KK ,,Paraćin“, poručio je Radivojević.

#Pročitajte i