Sanacija kuće porodice Radovanović iz Crnoljevice

Opština Svrljig i Centar za socijalni rad udružili su snage kako bi pružili stambenu pomoć porodici Radovanović iz sela Crnoljevica. Zahvaljujući ovoj zajedničkoj inicijativi, porodica je dobila novi krov nad glavom.

Poseta Crnoljevici, foto: Svrljiške novine
Poseta Crnoljevici, foto: Svrljiške novine

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, lično je posetio Crnoljevicu prošle nedelje kako bi se uverio u napredak radova na sanaciji krova porodične kuće i temelja.

S radošću je najavio da će radovi biti završeni u kratkom roku, omogućavajući Mileni i Milli da dočekaju zimu u toplom domu.

Inicijativa poznata kao „Za Milin dom“ privukla je pažnju i podršku različitih udruženja i pojedinaca. Predsednik Marković se zahvalio svima koji su se pridružili ovoj humanitarnoj akciji, naglašavajući važnost zajedničkog angažovanja za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Inače, akciju je pokrenulo svrljiško udruženje mladih ,,Iskra“, a nakon toga priključili su se i ostali pojedinci koji su uključeni u skoro svim akcijama ovakvog tipa, na čemu im u ime svih građana zahvaljujemo. 

Ovaj inspirativni gest solidarnosti svedoči o snazi lokalne zajednice kada se udruže snage za dobrobit svojih sugrađana.

#Pročitajte i