Nakon pobede nad ekipom FK ,,Mladost“ Svrljižani u 5. kolu protiv ,,Brzog Broda“

Nakon pobede nad ekipom FK „Mladost“ iz Batušinca u četvrtom kolu Zone Centar, fudbalski tim FK “Svrljig“ se nalazi u odličnoj formi i pun samopouzdanja.

FK Svrljig, meč sa Batušincom, foto: M.M. / RBS
FK Svrljig, meč sa Batušincom, foto: M.M. / RBS

Ova pobeda je samo nastavak uspešnog niza Svrljižana koji su do sada ostvarili sve pobede u ovom takmičenju, osvajajući maksimalnih 12 bodova. Kao rezultat toga, FK Svrljig trenutno zauzima vodeću poziciju na tabeli.

Ovaj izvanredan uspeh nije slučajan. Članovi tima, zajedno sa trenerom, posvećeni su napornom radu na terenu i van njega, što se ogleda u njihovim izvanrednim igrama tokom sezone. Sjajna hemija među igračima, taktička disciplina i strast prema fudbalu su ključni faktori koji su doprineli ovoj izvanrednoj seriji pobeda.

Naredni izazov za FK “Svrljig“ je susret u petom kolu protiv ekipe „Brzi Brod“ u Nišu.

Ovaj susret predstavlja još jednu priliku za tim da pokaže svoju snagu i veštinu na terenu.

Pobeda u ovom meču bi dodatno učvrstila njihovu poziciju na vrhu tabele i približila ih ostvarenju svog glavnog cilja – ulaska u viši stepen takmičenja, Srpsku ligu Istok.

FK “Svrljig“ nije samo fudbalski tim, već i ponosna sportska zajednica koja podržava svoje igrače.

Zajedno sa vernim navijačima, FK Svrljig će nastaviti da se bori za svaku pobedu, vodeći se ciljem da ostvare svoj san i napreduju na sportskoj lestvici.

Svi u Svrljigu su uz svoje fudbalere i uzbuđeni zbog onoga što budućnost može da donese ovoj talentovanoj ekipi.

#Pročitajte i