Vredna donacija Fudbalskom klubu Svrljig

Fudbalski klub Svrljig je s ponosom objavio da je primio značajnu donaciju sportske opreme od strane Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije (FS RIS). Ova donacija, koja uključuje pet lopti, mreže za golove i komplet garniture dresova sa štucnama, predstavlja neprocenjiv doprinos unapređenju sportskih uslova za klub i njegove mlade talente.

Mreže za FK Svrljig, foto: RBS
Mreže za FK Svrljig, foto: RBS

Uprava FK Svrljig izrazila je duboku zahvalnost Fudbalskom savezu RIS na ovoj velikodušnoj podršci, ističući da će donacija omogućiti bolje uslove treniranja i takmičenja za sve igrače kluba. Ovaj gest ima poseban značaj za klubove kao što je Svrljig, koji igraju važnu ulogu u lokalnim ligama.

Podela sportske opreme, koja je simbolično obeležena u javnoj biblioteci u Doljevcu, predstavlja primer uspešne saradnje između sportskih organizacija i lokalnih institucija. Predstavnici FK Svrljig, zajedno sa Fudbalskim savezom RIS, naglasili su važnost zajedničkog rada na podsticanju sportskog duha i podršci razvoju lokalnih sportskih zajednica.

Dresovi, foto: RBS
Dresovi, foto: RBS

Opremu u ime FK Svrljig zvanično su preuzeli predsednik kluba Aleksandar Mentović i Marko Petrović. Klub se raduje novim mogućnostima koje će ova donacija pružiti mladim talentima i celokupnom fudbalskom ambijentu u Svrljigu.

#Pročitajte i