Saša Jovanović novi šef stručnog štaba FK ,,Svrljig“

Nišlija Saša Jovanović novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba ,,Svrljig“. 

Jovanović je prihvatio poziv Uprave FK ,,Svrljig“ i došao na mesto trenera, odnosno vratio se posle više od 10 godina u Svrljig.

Saša Jovanović je trenersku karijeru otpočeo upravo u Svrljigu, potom je bio trener mlađih kategorija u Realu i Radničkom iz Niša, a onda je preuzeo da vodi Zaplanjac iz Gadžinog Hana. Bio je trener ,,Sinđelića”, jednog od najvećih niških klubova, gde je bio i igrač, ali takođe bio je igrač i u Fudbalskom klubu ,,Svrljig“ gde je došao sa 17 godina i bio najbolji igrač i golgeter ,,Srpske lige Istok“.

Uprava FK ,,Svrljig” juče se pozdravila sa dosadašnjim trenerima Markom Stevanovićem i Draganom Mikićem koji su od početka prvenstva preuzeli da vode plavo-bele.

Marko Stevanović više nije trener plavo-belih. Fudbalski klub Svrljig danas se u prijateljskom i sportskom duhu i razgovoru rastao sa šefom stručnog štaba Markom Stevanovićem koji je dao sebe kako bi se postigli pozitivni rezultati za naš klub. Krenuli smo odlično, ali je onda usledio niz loših utakmica i rezultata što je uslovilo da se nešto desi i okuša nova promena. Marko Stevanović je sigurno ispisao novu stranicu istorije na početku sezone u zoni ,,Centar” za naš Klub i beskrajno mu se zahvaljujemo. Vrata Svrljiga za njega su uvek otvorena. Takođe zahvaljujemo se i Draganu Mikiću koji je bio uz nas u svakom trenutku, u pobedama i porazima.

Prvi trening sa novim trenerom odrađen je juče u 16.30 časova i odmah je zakazan novi pred meč sa ekipom OFK ,,Napredak“ iz Aleksinca.

#Pročitajte i