Svrljig se dobro bori sa virusom COVID-19

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić poručio je svim građanima, a pogotovu starijim od 65 godina da ostanu kod kuće i sačuvaju svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice.

Predsednik USS Milija Miletić, foto: M.M.
Predsednik USS Milija Miletić, foto: M.M.

Evidentno je da Opština Svrljig ulaže velike napore da sačuva sve svoje građane od opake zarazne bolesti – virusa korona. Štab za vanredne situacije doneo je veoma važne odluke i sprovodi mnoge mere koje se tiču direktno zaštite svih građana, a svakodnevno se apeluje da se poštuju preporuke, odluke i mere koje je propisala Vlada Republike Srbije.

Poslanik Miletić apeluje na sve žitelje Svrljiga da budu dodatno oprezni, da vode računa prilikom izlaska iz svojih kuća, da nose zaštitne i medicinske maske, rukavice i da se pridržavaju svih propisanih mera kako bi se zaštitili od virusa COVID-19.

Miletić je rekao da se uputstva za poljoprivrednike i građane koji se bave poljoprivrednim poslovima nalaze na opštinskom sajtu, da svi mogu da preuzmu potrebne obrasce i da se dodatno informišu, a ukoliko su im neophodne bilo koje druge informacije mogu da kontaktiraju kol centar Opštine Svrljig na 824-035.

#Pročitajte i