Fudbalski klub ,,Svrljig“ se pojačao, kreće sa pripremama

Fudbalski klub ,,Svrljig“ u nedelju, 13. februara, počeće pripreme za nastavak drugog dela takmičenja u Nišavskoj okružnoj ligi.

Fudbaleri FK ,,Svrljig'', autorska fotografija: Radio Bubamara
Fudbaleri FK ,,Svrljig“, autorska fotografija: Radio Bubamara

Iz Uprave kluba poručuju da je ekipa sada drastično pojačana i spremna za ulazak u viši rang.

Nema dileme, kvalitet ekipe je bio odličan i pre nego što smo se pojačali, sada imamo kompletan tim i sve pozicije su nam popunjene. Imamo adekvatne zamene, dobar stručni štab i trenere, tako da nema dileme o spremnosti našeg tima, poruka je Uprave.

Fudbalski klub ,,Svrljig“ takmičenje je završio na prvom mestu tabele, ali su mu zbog pojedinih neregularnosti i nesporazuma oduzeti bodovi koje je osvojio pobedivši ,,Naisus 1977“, a potom je kažnjen još jednim bodom, pa umesto da od drugoplasirane ekipe ,,Radnički 1924“ “beži“ 6 bodova, Svrljižani su na samo 3 boda od drugoplasirane ekipe iz Kočana.

Prvu utakmicu u nastavku drugog dela takmičenja Svrljižani upravo igraju sa tom ekipom, na gostujućem terenu u Kočanu. U Svrljigu su ih pobedili u prvom kolu rezultatom 2:0, sa dosta oslabljenom ekipom plavaca.

Naš primarni cilj i zadatak cele Uprave je da Svrljig vratimo u Zonu, a potom i Srpsku ligu, odakle smo i ispali zbog nestručnog vođenja kluba svakojakih kvazi sportista i ljubitelja sporta, poruka je Uprave.

#Pročitajte i