Aleksandar Vučić predsednički kandidat Srpske napredne stranke

Na sednici Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) naprednjaci su odlučili da njihov predsednički kandidat na predstojećim izborima, 3. aprila, bude predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: screenshot, Vučić, TV Prva
Foto: screenshot, Vučić, TV Prva

USS PODRŽALA ALEKSANDRA VUČIĆA

Ujedinjena seljačka stranka je podržala kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, saopštio je predsednik stranke Milija Miletić.

Ranije je na Glavnom odboru, održanom u Nišu, odlučeno da će Ujedinjena seljačka stranka podržati Aleksandra Vučića za predsednika, ukoliko on bude kandidat Srpske napredne stranke.

– Ujedinjena seljačka stranka podržava kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Cilj je da ostvarimo ubedljivu pobedu u prvom krugu. Takođe, Ujedinjena seljačka stranka ima predstavnika na parlamentarnoj listi „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“ – rekao je Miletić.

Predsednik USS ističe da će se i u narednom periodu nastaviti dobra saradnja između Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke u korist dobrobiti svakog građanina Srbije.

Aleksandar Vučić je kandidat koalicije „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“ na predsedničkim izborima raspisanim za 3. april 2022. godine.

#Pročitajte i