Malčanski berberin došao do svoje kuće?

Pripadnici policije i Žandarmerije 1. januara pretražili su okolinu kuće u kojoj je sam živeo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, zbog dojave da je viđen da u nju ulazi! Policjaci su blokirali i okolna dvorišta, ali od Jovanovića nije bilo ni traga ni glasa, saznaje „Blic“.

Malča, ilustracija, foto: Google maps
Malča, ilustracija, foto: Google maps

Kako saznajemo, na jednoj ogradi u blizini kuće Malčanskog berberina u četvrtak ujutro primećen je svež blatnjav trag na ogradi, pa meštani sumnjaju da je Jovanović preskakao ogradu na putu ka svom dvorištu.

– Na ogradi se kod komšinice vidi svež trag blata, mora da je sinoć bio tu. Policija je u sredu uveče blokirala ceo kraj, bili su svuda sa lampama u rukama, u dvorištu, ispred… Na tom mestu gde je viđen blatnjav trag nisu se peli policajci, mora da je on. To vodi do Jovanovićeve plevnje, taze blato od đubrišta je ostalo na ogradi. Popeo se, pa odatle na krov, pa otišao ko zna gde – priča jedna od komšinica za „Blic“.

Poslednji put Jovanović je potvrđeno viđen 29. decembra u susednoj Pasjači kada je iskakao kroz prozor vikendice u kojoj je držao zatočenu Moniku. Od tada bilo je više prijava da je negde viđen, ali nema potvrde da je to zaista bio on.

Policija reaguje na sve dojave i proverava sve na licu mesta.

U Malči je na glavnoj ulici juče bilo policije samo na glavnim punktovima, dok potraga traje u široj okolini ovog i svih okolnih sela u Svrljigu, ka Knjaževcu i Niškoj Banji.

– Pripadnici policije i žandarmerije tragaju za Jovanovićem i danju i noću. Ima prednost što dobro poznaje teren, ali moraće da napravi grešku – kaže naš izvor.

Juče su na ulicama Malče viđeni i iskusni pripadnici granične policije koji kvadovima idu u obilazak teže pristupačnog terena. Policija je sa lovcima i meštanima Malče pretraživala okolinu sela.

Izvor: Blic, piše: Branko Janačković

#Pročitajte i