Tradicionalni obilazak dežurnih službi u novogodišnjoj noći

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković i narodni poslanik Milija Miletić obišli su dežurne službe javnih preduzeća i ustanova u novogodišnjoj noći kako bi im podelili poklone – dar Opštine Svrljig. 

Obilazak u novogodišnjoj noći, foto: M.M.
Obilazak u novogodišnjoj noći, foto: M.M.

Marković je istakao da je ovo tradicionalni obilazak svih službi koje su pripravne tokom novogodišnje noći i da opština Svrljig već dugo praktikuje da ih obalizi kako bi im čestitala, ali pre svega dala podršku u radu.

Narodni poslanik Milija Miletić izrazio je zadovoljstvo što su sve službe na visini zadatka, spremne da odgovore u datom momentu.

Obilazeći Železničku stanicu Svrljig narodni poslanik Milija Miletić osvrnuo se na probleme koji se dešavaju na prugama širom Srbije, rekavši da će više pažnje posvetiti tim pitanjima jer upravo železanička prugra prolazi kroz centar Svrljiga.

Na narednim sednicama Narodne Skupštine Republike Srbije tražiću od ministra Gorana Vesića da obiđe Svrljig, da zajedno obiđemo železničku prugu i razgovaramo o unapređenju železničkog saobraćaja. Železnički saobraćaj je za nas veoma bitan, kao i svuda u svetu – bez železničkog saobraćaja nema ni ekonomskog napretka, poručio je Miletić nakon upućenih novogodišnjih čestitki.

Tokom novogodišnjeg obilaska poslanik Miletić i predsednik Marković obišli su dežurne u policijskoj stanici, Domu zdravlja, Železničkoj stanici, kao i zaposlene u elektrodistribuciji i vatrogasce u Vatrogasnoj jedinici u Svrljigu.

#Pročitajte i