Radio Bubamara želi đacima srećan polazak u školu

Radio ,,Bubamara“ čestita svim učenicima polazak u školu, a đacima koji su upisali prvi razred želimo srećan početak nove školske godine.

Osnovna škola Svrljig, foto: RBS
Osnovna škola Svrljig, foto: RBS

Inače, juče je u školskom dvorištu organizovan prijem đaka koji su došli da razgovaraju sa predstavnicima škole u krugu dvorišta OŠ ,,Dobrila Stambolić“.

Tokom upisa u prvi razred sa roditeljima, predstavnicima škole i decom razgovarao je predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković.

Opština Svrljig je i ove, kao i prethodnih godina, obezbedila pakete koji sadrže školski pribor. Tu su i 5.000 dinara u vidu jednokratne novčane pomoći roditeljima dece prvog razreda, rekao je Marković.

Marković je rekao da je ove godine malo drugačije organizovan protokol uručivanja jednokratne novčane pomoći u iznosu od 5.000 dinara zbog virusa i celokupne epidemiološke situacije.

Roditelji će kod razrednog starešine ostaviti svoj tekući račun pa će im Opština sredstva direktno uplatiti na žiro račun.

Predsednik Opštine Svrljig Miroslav Marković poželeo je danas svim đacima srećan polazak u školu, a đacima prvacima srećan polazak u prvi razred.

Deci koja sutra polaze u školu želim da budu dobri đaci, da slušaju svoje roditelje, učitelje, nastavnike i profesore i da izrastu u velike i dobre ljude, rekao je Marković.

#Pročitajte i